Wie is dQ control B.V.?

Wij zijn een Nederlands bedrijf dat middels engineeren/ontwerpen, adviseren, meten en optimaliseren bijdraagt aan het tot stand komen van gebouwinstallaties die werken volgens de specificaties en binnenklimaatcondities die voldoen aan normen, voorschriften en klantwensen. Hierbij staan veiligheid, comfort en energiezuinigheid hoog in het vaandel.

Wij leveren werkzaamheden op het gebied van werktuigbouwkundige en regeltechnische installaties. De kracht van ons bedrijf is de samensmelting van theorie en praktijk! Vandaag engineeren we in theorie een nieuw te realiseren installatie en morgen zijn we deze installatie in praktijk lucht- en waterzijdig aan het inregelen of in praktijk zelf de regeltechniek aan het bouwen, inbedrijf aan het stellen en te tunen. Een totaaloplossing voor klanten, opdrachtgever en/of installateurs.

Kernwaarden

De beste willen zijn in je werkgebied;

Leveren van resultaten, gedreven door innovatie en het verschaffen van meerwaarde aan onze klanten;

Handelen op integere wijze, rekening houdend met de belangen van medewerkers, klanten, zakenpartners en onze leefomgeving.

Historie

Het bedrijf in zijn huidige vorm bestaat sinds 17 november 2014, maar vloeit voort uit het engineerings- en adviesbureau W-inst Eindhoven. W-inst Eindhoven is in 2005 opgericht door Wijnand Zwegers. In 2011 is dit bedrijf uitgebreid doordat ikzelf, Mickel Roumans, als vennoot in ben gestapt. Later medio 2013 is daar nog eens Emiel Smets aan toegevoegd.

Vanwege steeds meer samenwerking met andere partijen en eenmansbedrijven, werd in 2014 besloten om W-inst Eindhoven op te splitsen in 3 afzonderlijke eenmansbedrijven en verder te gaan als maatschap. Zo ontstond W-inst Eindhoven, W-inst Tilburg en W-inst Beek. W-inst Beek kreeg de nieuwe handelsnaam dQ control Beek. Per 1 augustus 2016 is Ralf Schröders in dienst gekomen als technicus/engineer WTB. W-inst Beek is nog steeds onze tweede handelsnaam.

Certificeringen en opleidingen