Ontwerp, advies en projectmanagement

dQ control Beek adviseert en ondersteunt bij het ontwerpen van werktuigbouwkundige en regeltechnische installaties. Door in de ontwerpfase alle disciplines op elkaar af te stemmen wordt de meest duurzame en economische installatie gerealiseerd.

Door onze jarenlange ervaring met klimaatinstallaties engineert en adviseert dQ control Beek niet alleen bij het ontwerp van een nieuwe klimaatinstallatie, maar ook bij het vervangen en modificeren van een bestaande klimaatinstallatie.

dQ control Beek bekijkt en beoordeelt deze ontwerpen vanuit regeltechnische oogpunt. Hierdoor reikt het advies verder dan alleen klimaatinstallaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan energiemanagement en -beheer, optimalisatie, enzovoort.

dQ control Beek adviseert en ondersteunt daarnaast bij projectmanagement van te realiseren installaties op het gebied van warmte- en koudeopwekking, luchtbehandeling, luchtkanalen, leidingsystemen en de samenhangende regeltechniek. Voor opdrachtgevers en installateurs zien wij toe op de uitvoering van de installatiewerkzaamheden en de geleverde kwaliteit.

U kunt bij ons terecht voor:

Engineering en advies van werktuigbouwkundige installaties;

Engineering en advies van regeltechnische installaties.

Vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat dQ control voor u kan betekenen.

Vraag een offerte aan