Regeltechnische projecten

Een regeltechnisch project start uiteraard in de ontwerpfase. dQ control Beek beschikt over de juiste tools om in nauwe samenwerking met de opdrachtgever een helder ontwerp aan te leveren van de installatie, zowel regeltechnisch als werktuigbouwkundig.

Onze regelschema’s worden geëngineerd met een CAD-pakket. Hiermee realiseren we een overzicht van de werktuigbouwkundige, alsmede het elektrotechnische gedeelte van de installatie, overeenkomstig met het betreffende schakelpaneel. Zodoende worden alle door ons vervaardigde regelpanelen goed gedocumenteerd aan u aangeleverd. Al onze schema’s zijn voorzien van een voorblad, inhoudsopgave, principeschema’s, hoofd- en stuurstroomschema’s en een regelpaneel indeling. Indien wenselijk kunnen wij ook een kabellijst aanleveren.

Naast hard- en software engineering (Regin) bouwt dQ control Beek ook de schakel-/regelkasten in eigen huis. Hier worden de schakel- en besturingspanelen geproduceerd voor alle meet- en regeltechnische toepassingen. Door deze combinatie en de korte lijnen, zijn wij erg flexibel en in staat snel te kunnen schakelen. In geval van eventuele wijzigingen is dat zowel voor ons als voor u een enorm voordeel. Bij het produceren van de regelpanelen wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Ondanks de concurrerende markt waarin dQ control Beek zich bevindt, doen wij onder geen beding concessies aan onze producten. Hierdoor blijft onze kwaliteit te allen tijde gewaarborgd. Elk regelpaneel dat onze werkplaats verlaat, wordt voor levering volgens de huidige normen getest op juistheid en veiligheid.

Door onze ruime ervaring zijn wij eveneens bedreven in het ombouwen van uw bestaande regelpanelen. Dit kan variëren van het doen van kleine aanpassingen, tot het vervangen van de complete regelapparatuur en/of veldapparatuur, hetgeen erg kostenbesparend kan werken voor de eindgebruiker. Dit maakt, dat dQ control Beek een breed scala aan diensten heeft, waardoor wij in staat zijn u op diverse fronten te ontzorgen.

Om uw installatie optimaal te laten functioneren, is een juiste opbouw en configuratie van de software onmisbaar. dQ control Beek beschikt over een team van ervaren en bekwame Regin software engineers, middels onze partnerovereenkomst met Regin Benelux BV. Ook zelf zijn wij bedreven software engineering met de Regin software. Hierdoor kunnen wij installaties van elke moeilijkheidsgraad aan en zijn wij in staat duurzame oplossingen te bieden.

In de huidige markt is er veelvuldig vraag naar het koppelen van diverse communicatie protocollen met de meet- en regelinstallatie. Denk hierbij aan communicatie met warmtepompen, koelmachines, pompen, luchtbehandelingskasten, energiemeters en/of frequentie regelaars. dQ control Beek heeft op dit gebied ervaring met protocollen als Modbus, M-bus en BACnet.

U kunt bij ons terecht voor:

Hard- en software engineering (Regin);

Functionele en Regeltechnische omschrijvingen;

Panelenbouw;

Inrichten gebouwbeheersysteem (Regin);

Testen en inbedrijfstelling (functioneel).

Vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat dQ control voor u kan betekenen.

Vraag een offerte aan